Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen

Surviking is gespecialiseerd in het organiseren van de mooiste meerdaagse Sneeuwschoen Trektochten Expedities in Noorwegen! Sneeuwschoenwandelen is een vorm van wintersport die enorm in opkomst is. Waar het vroeger alleen om alpineskiën, snowboarden en langlaufen draaide zie je nu dat ook in de populaire wintersportgebieden sneeuwschoenwandelen een populaire activiteit is geworden. Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen is de ultieme Winter belevenis waarbij je in een winter wonderland waant en mede door de Sneeuwschoenen overal kunt komen. Ga mee sneeuwschoenwandelen met Surviking in Noorwegen!

✅ Laagdrempelige manier van avontuur!

✅ Optimale Natuurbeleving

✅ Unieke reizen door wildernisgebieden

✅ Leuke en uitdagende fysiek prikkel

✅ Professionele begeleiding door WGA & IML Guides

✅ Tot in de puntjes geregeld!

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 60+ reviews op Google Reviews.

✅ Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)

✅ Onafhankelijke beoordelingen

✅ Wij zorgen voor een optimale beleving

✅ Unieke reizen
 

De beste plekken in Noorwegen onder begeleiding van professionals

Onder leiding van de professionals van Surviking zorgen we voor de ultieme winterbeleving. De mooiste routes en plekken zijn met zorg uitgezocht om jou een onvergetelijke reis te bieden in de ongerepte natuur van Noorwegen.

Ga mee sneeuwschoenwandelen in Noorwegen en laat je betoveren door het magische Winterse landschap. Winterkamperen in de sneeuw bij temperaturen ver onder 0 of sneeuwschoenwandelen van hut naar hut waarbij na een actieve dag de houtkachel lekker aankan. Bij Surviking kan het allemaal!

Onze professionals staan voor je klaar voor de ultieme reisbeleving, ben jij er ook klaar voor?

 

Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen - Surviking-1

Wat zeggen onze klanten?

Wat zeggen onze klanten?

 

 

 


 

Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen Guide - Surviking

Wat kun je verwachten?

🫎 De natuur op jouw manier ontdekken 🫎

Bij Surviking kun je op jouw eigen tempo en interesses de natuur ontdekken. Iedereen kan en mag dat op z'n eigen manier beleven. Natuurbeleving staat bij ons hoog in het vaandel. Weet jij van welk dier de sporen zijn die we tegenkomen?

🧭 Navigeren met Kaart en Kompas 🧭

We laten jou, als je dat wilt, zelf Navigeren en Oriënteren met kaart en kompas om je weg te vinden door de wildernis. Verdwalen doen we niet en we zorgen altijd dat we 'on track' blijven.

☕️ Een kop koffie/lunch op de meest adembenemende plekken ☕️

We proberen altijd de mooiste plekken te vinden voor onze kleine pauze's (Fika) met een bakje koffie/thee of de lunch. Niets is mooier dan heerlijk genieten van de natuur en het uitzicht tijdens een break.

🏕 Wakker worden op unieke plekken 🏕

Wildkamperen met onze tentjes doen we ook op de mooiste unieke plekken die we met elkaar weten te vinden. We houden van mooie uitzichten met zonsopkomsten en zonsondergangen en uiteraard moet er ook water in de buurt zijn.

🔥 Tegelijkertijd jouw survival skills leren 🔥

Tijdens onze reizen wordt je begeleid door een Wilderness Guide, hij of zij leert jouw de kneepjes van het Survivallen. Vuur maken, water filteren, navigeren, het komt allemaal voorbij.

Een impressie van onze Sneeuwschoenwandeling in Noorwegen

 

Benodigdheden

✅ Juiste kleding en/of uitrusting

✅ Reisdocumenten

✅ Reisverzekering

✅ Goede conditie

✅ Goed humeur

Bij de reizen kun je aanvullend een geschikt Surviking Uitrusting Pakket huren. Tevens beschikt Surviking over een eigen Pro Shop waarbij je advies krijgt van de professionals voor de juiste kleding en uitrusting.

Veel gestelde vragen over Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen

De beste maanden voor sneeuwschoenwandelen in Noorwegen zijn Februari en Maart. Dan ligt er volop sneeuw en zijn de dagen al wat langer en het weer wat beter.
Uiteraard kan het in principe altijd als er voldoende sneeuw ligt, maar met kortere dagen en extreme omstandigheden kan het minder aangenaam zijn.

Onze 'routes' zijn met zorg uitgezet door onze professionals. We volgen dan ook niet altijd paden of routes die als zodanig zijn gemarkeerd. Het mooie aan sneeuwschoenwandelen is dat je je eigen pad kunt kiezen en vrijwel overal kunt komen.

Voor het sneeuwschoenwandelen in Noorwegen zijn er geen specifieke regels of voorschriften. Uiteraard zijn er wel voorschriften om je te bewegen in de bergen, daar zul je je dan ook aan moeten conformeren.

Bij sneeuwschoenwandelen hoort sneeuw, veel sneeuw, dus dat kun je dan ook verwachten. In Februari en Maart is het weer over het algemeen vriendelijker met temperaturen net iets onder 0 overdag en in de nachten matige vorst. Let wel, het is en blijft Scandinavië dus ook het weer kan snel omslaan en extreem zijn.

Voor sneeuwschoenwandelen is in principe geen ervaring vereist. Wel heb je een prima tot goede condities nodig. Sneeuwschoenwandelen kan zwaar zijn, zeker in de verse sneeuw met een rugzak op je rug. Zorg dat je conditie in orde is. Je ontvangt van ons een informatiebrochure met daarin tips en adviezen over de fysieke voorbereiding.

Onze Survikings delen voor een unieke ervaring

Onze professionals gaan jaarlijks zelf op trektocht en stellen de reizen met passie samen.

Bekijk kennisbank >