Sneeuwschoenwandelen

Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen of Zweden? Wij nemen je mee op Trektocht of Expeditie naar Scandinavië waarbij natuurbeleving en de ultieme winterbeleving op nummer 1 staat.
Unieke uitzichten, vuur maken, navigeren wildkamperen of slapen in een hut. Alles wat je verwacht bij een Winterse verplaatsing op Sneeuwschoenen door een Winter Wonderland komt aan bod.

Sneeuwschoenwandelen is een vorm van wintersport die enorm in opkomst is. Waar het vroeger alleen om alpineskiën, snowboarden en langlaufen draaide zie je nu dat ook in de populaire wintersportgebieden sneeuwschoenwandelen een populaire activiteit is geworden. Ook freeriders gebruiken vaak sneeuwschoenen om op een bepaalde plek te komen voordat ze aan de afdaling beginnen.

Het wandelen op sneeuwschoenen is vrij laagdrempelig en kan vrijwel door eenieder beoefend worden op elk niveau. Of dit nu een kleine wandeling door het dal is, of letterlijk naar de top van de berg in bijvoorbeeld de Alpen, op sneeuwschoenen kan het! Let wel, voor dit laatste is uiteraard wel enige expertise vereist!

Je kunt je complete Sneeuwschoen Uitrusting Huren bij Surviking!


Wil je meer lezen over sneeuwschoenwandelen? Lees dan onze blog over sneeuwschoenwandelen!

 

Ben jij klaar voor een Trektocht of Expeditie in op Sneeuwschoenen?

Wil jij graag mee op de Trektocht of Expeditie van je leven waarbij natuurbeleving op nummer 1 staat? Ga dan mee met deze professionals en ambassadeurs van de natuur en bekijk onderstaand aanbod. Je kunt ook altijd een afspraak maken met de pro’s in de Surviking Pro Shop voor vrijblijvend advies.