Maatwerkreis | Private Guiding

Deze reis staat op dit moment (nog) niet op de planning. Interesse? Laat je e-mail achter en wij nemen contact met je op.

De mooiste avontuurlijke maatwerkreizen in Scandinavië

Wil je graag zelf een keer de wildernis in?! Alleen of samen met jouw partner, maatje of met vrienden? Maar ben je zelf nog niet helemaal zeker van je zaak of mis je simpelweg de ervaring? Dan is een maatwerkrreis met een privégids van Surviking wellicht wat voor jou!

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, kunnen wij jou helpen met het opzetten en begeleiden van een fantastische trip op maat. Dit kan bijv. in Scandinavië zijn maar ook evt. dichter bij huis.
Je kunt Surviking inhuren om mee op pad te gaan waarbij onze kennis compleet ter beschikking staat in de breedste zin van het woord. Of dit nu is voor het navigeren & oriënteren, of het bijbrengen van de kennis en vaardigheden om zelfstandig een trektocht te kunnen maken op termijn, het kan allemaal. Door het meenemen van een gecertificeerde WGA wildernisgids verzeker je jezelf van een optimale beleving in een veilige setting. Tevens kan Surviking voorzien in het beschikbaar stellen van materiaal/uitrusting en speciale buitensportvoeding. Ook kunnen wij jouw unieke ervaring vastleggen met onze foto & videoapparatuur en hier een mooie compilatievideo van maken.

Maatwerkreis | Private Guiding foto 1

Wat gaan we doen?

We gaan doen wat jij wilt doen! Een weekje sneeuwschoenwandelen in de sneeuw met winterkamperen, of van hut naar hut? Hiken door de Herfstachtige Wildernis van Noorwegen? Het kan allemaal! Neem contact op met ons om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Surviking is gespecialiseerd in:

Maatwerkreis | Private Guiding foto 2

Wat komt er zoal aan bod?

Uiteraard stemmen we met elkaar af wat er zoals aan bod komt.
Enkele voorbeelden kunnen zijn:

  • Hiken & backpacken door de Scandinavische natuur
  • Uitrustingskeuze
  • Wildkamperen
  • Vuur maken
  • Water drinkbaar maken
  • Oriënteren en Navigeren
  • Natuurbeleving
  • Outdoor cooking

Wanneer staat deze reis gepland?

Staat er geen reis tussen voor de datum dat jij graag weg zou willen?
Bekijk onze kalender met alle geplande reizen

Garantie

Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. Surviking beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.

Garantie

Trees for All

Met jouw boeking doneer je 2 bomen op projecten van Trees for All in Nederland en het Buitenland.

Garantie

Waar vindt de reis plaats?

Noorwegen, Zweden, Finland
Scandinavië

Onze Survikings voor deze reis

Welke guides worden ingepland op deze reis

Foto's van eerdere reizen

Maatwerkreis | Private Guiding

Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

Een maatwerkreis van Surviking is meestal een All-In pakket waarbij je alleen nog maar je spullen hoeft in te pakken en er naartoe te reizen. Met elkaar stemmen we af wat Surviking regelt en wat je zelf nog aanvullend moet regelen. Surviking kan het volgende verzorgen:

Maatwerkreis | Private Guiding

Wat zit er in het Survival Uitrusting Pakket?

In principe stellen we het uitrustingpakket samen op basis van de reis en hetgeen we gaan doen.
Hieronder een voorbeeld wat er een het pakket zou kunnen zitten:

*Alle items zijn ook los te koop en/of te huur bij Surviking in de Pro Shop en wij werken alleen met top notch materialen die geschikt zijn voor alle omstandigheden.

De kosten voor dit pakket in bruikleen zijn € 95,00
(wordt apart gefactureerd voor vertrek)

Interesse in een maatwerkreis?