Outdoor Kleding Huren

Huur bij Surviking je Outdoorkleding

Je huurt bij Surviking je Outdoor Kleding vanaf 50 euro per week. Een geschikte Outdoorbroek huren is duurzaam! Wij hebben bij Surviking een ruim assortiment Midlayers, Outdoorbroeken en Hardshells te huur voor jouw volgende avontuur!

Bij ons kun je de volgende Outdoor Kleding items huren:

  • Diverse Midlayers
  • Geschikte Outdoorbroek
  • Hardshell Regenjas
  • Hardshell Regenbroek

Al onze uitrusting is getest in de meest uiteenlopende omstandigheden in Scandinavië en gebruiken wij zelf ook op onze trektochten en expedities.

We hebben een relatief grote voorraad regenkleding en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste materialen. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking  of maak een afspraak in de Surviking Pro Shop om de B2B mogelijkheden te bespreken.

€ 35,-
p.w.
€ 35,-
p.w.
Midlayer Wol Winter

Midlayer Wol Winter

€ 35,-
p.w.
Softshell Hiking broek

Softshell Hiking broek

€ 25,-
p.w.
Midlayer 3-season Polyester

Midlayer 3-season Polyester

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 85+ reviews op Google.

  • Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Top Notch materialen
  • Optimale service
  • Ruime voorraad

Wat zeggen onze klanten?

Rik

In de voorbereiding van een bikepacking trip kwam ik bij Surviking uit om een kampeeruitrusting te huren. Het materiaal was van top kwaliteit, nette prijzen en vooral goed advies en prettig contact. Toen ik besloot eigen spullen te kopen heeft Maurice geweldig advies gegeven en ik ben klaar voor nieuwe avonturen.
 

Glenn

Wij hebben alle benodigde uitrusting bij Surviking gehuurd voor een week IJsland. Tenten, slaapmatten, slaapzakken, stokken, kookstellen, hardshell jas en broek en een donsjas. All het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor een trekking trip met tenten hebben ze ter beschikking. De prijs ook nog eens heel schappelijk. De communicatie is ontzettend snel. Wij raden het erg aan!!!

Dennis

Voor een winterexpeditie in Noorwegen heb ik bij Surviking mij uitrusting gehuurd. Erg klantvriendelijk bedrijf, beantwoordt snel je vragen, denkt mee over het ophalen of versturen van de uitrusting en weet waar ze ze het over hebben. Aanrader!

 

Joost

Prachtig bedrijf met bijzonder goede en persoonlijke service. Voor een winterexpeditie in Noorwegen verschillende spullen hier gehuurd en alles is goed bevallen. Communicatie met de eigenaar gaat zeer soepel en snel. Een aanrader!

 

Leon

Surviking denkt echt mee met je reisplannen. Goed materiaal en snelle communicatie. Aanrader! 

Freark

Ik ben enorm snel en attent geholpen. Materiaal is erg goed en daarnaast heb ik voor vertrek naast materiaalverhuur ook goede gear kunnen kopen voor een lange hike in Schotland.


 

Offerteformulier

HUUR BIJ SURVIKING AL JE OUTDOOR UITRUSTING