Slaapzak huren | Surviking Pro Shop

Huur een lichtgewicht Slaapzak bij Surviking

Je huurt bij Surviking al een lichtgewicht Slaapzak vanaf 40 euro per week. Een slaapzak huren is duurzaam! Wij hebben bij Surviking een ruim assortiment slaapzakken te huur van Bergans of Norway & Lowland. Wij verhuren synthetische zomerslaapzakken t/m volwaardige donzen expeditieslaapzakken voor in Arctische omstandigheden.

Als onze slaapzakken worden gebruikt door onze klanten en zijn getest door onze professionals in de meest extreme omstandigheden.

 • Door onze professionals getest in de meest uiteenlopende omstandigheden
 • Grote voorraad beschikbaar en direct leverbaar
 • Ontvang vandaag nog jouw offerte
 • No-nonsense week- en weekendprijzen: alleen betalen voor het gebruik
Slaapzak

Slaapzak

Slaapzak Synthetisch Mummy

 • In 3 comfortniveau's
 • Ideaal in Vochtige omstandigheden
 • v.a. 1,1 kg
 • v.a. € 40,- per week
Comf.
+5/-5˚C

Slaapzak Dons Standaard Deken

 • Lichtgewicht dekenmodel
 • Licht en compact
 • 1,1 kg
 • v.a. € 60,- per week
Comf.
0˚C

Slaapzak Dons Standaard Mummy

 • Ideale 3-seizoenen slaapzak
 • Licht en compact
 • 1,0 kg
 • v.a. € 60,- per week
Comf.
0˚C

Slaapzak Dons Winter Comfort -10

 • Ideale 4-seizoenen slaapzak
 • Lekker warm
 • 1,2 kg
 • v.a. € 70,- per week
Comf.
-10˚C

Slaapzak Dons Expeditie Comfort -20

 • Ideale Expeditie slaapzak
 • Zeer warm
 • 1,7 kg
 • v.a. € 90,- per week
Comf.
-20˚C

Slaapzak Dons Expeditie Comfort -35

 • Extreme Expeditie Slaapzak
 • Superwarm
 • 2,0 kg
 • v.a. € 90,- per week
Comf.
-35˚C

Hoe kies ik de juiste slaapzak?

De juiste slaapzak kiezen voor jouw avontuur is belangrijk. Bij Surviking is de vraag altijd eerst "Wat ga je doen en waar ga je heen?". Wij adviseren onze klanten altijd op basis van het geplande avontuur. Ga je bijv. wandelen aan de westkust van Scandinavië of Schotland, dan zullen we je een synthetische slaapzak adviseren. Deze zijn weliswaar minder compact en iets zwaarder dan een donzen slaapzak, maar kunnen wel veel beter tegen vocht. Een donzen slaapzak verliest een deel (of zelfs helemaal) van zijn isolatiewaarde als deze nat wordt. Uiteraard spelen veel factoren mee bij de keuze. Ga je veel afstand afleggen en veel hoogtemeters maken, dan is compacter en lichter een meer voor de hang liggende keuze. Dons heeft in principe de beste isolatiewaarde t.o.v. het gewicht en volume.

We hebben een relatief grote voorraad slaapzakken en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste materialen. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking om de B2B mogelijkheden te bespreken.

Top-5 Must Have uitrusting voor je Slaapzak Avonturen

Trekkerstent

Zorg voor de juiste trekkerstent voor jouw avontuur! Goede uitrusting is een belangrijk onderdeel van het slagen van jouw avontuur en dus ook het plezier. In de Scandinavische bergen gebruik je bij voorkeur een tunneltent. Deze zet makkelijker op bij slecht weer en is veel meer bestand tegen hevige regen en wind.

Slaapmat

Zorg voor een goede slaapmat. Een goede nachtrust is erg belangrijk! Kies de juiste mat met de juiste R-waarde en de Slaapzak met de juiste comfortwaarde. Veel kou wordt er getransporteerd tussen de via de slaapmat als deze niet goed isoleert.

Liner

Gerbuik een Liner om je slaapzak schoon en droog te houden van binnen. Een liner vormt een extra laag tussen jouw en je slaapzak en zorgt dus ook voor extra isolatie.

Muts

Draag tijdens het slapen een muts, zo hou je nog beter de warmte vast en hoef je de capuchon niet helemaal om je hoofd heen te trekken. Dit voorkomt weer condensvorming in de hoofdgedeelte.

Bivvy Bag

Slaap je buiten onder een tarp zonder tent? Gebuik dan een bivvy bag, hiermee hoe je de slaapzak droog en uit de wind. Tevens zorgt dit ook voor een paar graden extra wartme.

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 95+ reviews op Google.

 • Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Top Notch materialen
 • Optimale service
 • Ruime voorraad

Wat zeggen onze klanten?

Rik

In de voorbereiding van een bikepacking trip kwam ik bij Surviking uit om een kampeeruitrusting te huren. Het materiaal was van top kwaliteit, nette prijzen en vooral goed advies en prettig contact. Toen ik besloot eigen spullen te kopen heeft Maurice geweldig advies gegeven en ik ben klaar voor nieuwe avonturen.
 

Glenn

Wij hebben alle benodigde uitrusting bij Surviking gehuurd voor een week IJsland. Tenten, slaapmatten, slaapzakken, stokken, kookstellen, hardshell jas en broek en een donsjas. All het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor een trekking trip met tenten hebben ze ter beschikking. De prijs ook nog eens heel schappelijk. De communicatie is ontzettend snel. Wij raden het erg aan!!!

Dennis

Voor een winterexpeditie in Noorwegen heb ik bij Surviking mij uitrusting gehuurd. Erg klantvriendelijk bedrijf, beantwoordt snel je vragen, denkt mee over het ophalen of versturen van de uitrusting en weet waar ze ze het over hebben. Aanrader!

 

Joost

Prachtig bedrijf met bijzonder goede en persoonlijke service. Voor een winterexpeditie in Noorwegen verschillende spullen hier gehuurd en alles is goed bevallen. Communicatie met de eigenaar gaat zeer soepel en snel. Een aanrader!

 

Leon

Surviking denkt echt mee met je reisplannen. Goed materiaal en snelle communicatie. Aanrader! 

Freark

Ik ben enorm snel en attent geholpen. Materiaal is erg goed en daarnaast heb ik voor vertrek naast materiaalverhuur ook goede gear kunnen kopen voor een lange hike in Schotland.


 

Marc

Slaapzak, slaapmat, jas en Garmin gehuurd voor een wandeltocht in Schotland. Allemaal topmateriaal en goede service!

 

Prijzen Slaapzak huren

 

Slaapzakken Comforttemp. Weekprijs
Slaapzak Synthetisch Comfort +5 +5˚C € 40,-
Slaapzak Synthetisch Comfort 0 0˚C € 40,-
Slaapzak Synthetisch Comfort -5 -5˚C € 45,-
Slaapzak Dons Standaard Comfort 0 Deken  0˚C € 60,-
Slaapzak Dons Standaard Comfort 0 Mummy  0˚C € 60,-
Slaapzak Dons Winter Comfort -10 -10˚C € 70,-
Slaapzak Dons Expeditie Comfort -20 -20˚C € 90,-
Slaapzak Dons Expeditie Comfort -35 -35˚C € 90,-

Veel gestelde vragen over de verhuur

Je dient bij ons een offerte aanvraag in d.m.v. het offerteformulier of je stuurt een mailtje naar onze verhuur mailbox en vertel ons wat je gaat doen en in welke periode. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met een passend voorstel. Bij ons is de eerste vraag altijd, “wat ga je doen?”

Jazeker! Alhoewel we het altijd erg gezellig vinden de klanten te ontmoeten in onze Pro Shop kunnen we de materialen op verzoek ook naar je toe sturen. Je ontvangt dan een Track & Trace code in de Surviking huisstijl zodat je jouw pakket kunt volgen. We sturen de materialen altijd bijtijds naar je op zodat je de spullen in huis hebt voordat jouw avontuur begint! Tevens ontvang je een retourlabel (digitaal), waarmee je het pakket weer retour kunt aanmelden en terugsturen. Wij versturen via MyParcel (PostNL).

Wij houden van no nonsense prijzen en handelen veelal op basis van vertrouwen, op de Scandinavische manier. Als je een week op avontuur gaat, huur je de materialen in de praktijk vaak iets langer nl. 10 of 11 dagen met ophalen en brengen meegerekend. Bij ons betaal je enkel in de basis die week van het gebruik. Het ophalen en brengen, of verzenden en retour, stemmen we met elkaar af en hoef je niet te betalen. Mocht het door omstandigheden ietsje langer duren of omdat het beter uitkomt het eerder te halen of terug te brengen is dit vaak geen enkel probleem.

Weekendprijzen zijn de helft van de weekprijzen.

Ja, in principe hanteren wij een borgsom van 50% van de huursom, tenzij het een huursom is die wat hoger uitvalt. Dan nemen wij een borgsom die meer in redelijkheid valt bij het totaalbedrag van de huursom, maar nooit hoger dan 50%.. De borg krijg je binnen 7 dagen na het terugbrengen weer retour als alles in orde is.

Als je ons laat weten op welk avontuur je gaat, pakken wij de juiste spullen er voor je bij. Door onze ervaring op trektochten en expedities in de noordelijke wildernis kunnen we jou voorzien van het juiste advies en de juiste spullen voor jouw avontuur. We hebben vrijstaande tenten, tunneltenten, ultralight materiaal en zelfs expeditiematerialen voor serieuze expedities diep in Lapland tijdens de winter. Wij hebben echt de juiste spullen voor jouw avontuur!

Wij wassen en drogen onze slaapzakken altijd na gebruik. Ze worden gewassen met speciaal wasmiddel van Nikwax en indien nodig in speciale machines om de kwaliteit te waarborgen.

Je slaapt dus altijd in een frisse slaapzak! Tevens worden al onze materialen bij terugkomst gecontroleerd, gereinigd en hersteld indien nodig. Intern worden ze ook gelabeld, zodat we ook zelf kunnen zijn wat er wel een niet gedaan is na terugkomst en voor uitgifte. Uiteraard zijn wij ook mensen en maken gelukkig soms ook een foutje. Controleer je items daarom zelf ook altijd voor vertrek. Mocht je dan tocht nog iets tegenkomen, dan fixen we dat nog voor je voordat je op jouw avontuur gaat.

Offerteformulier

HUUR BIJ SURVIKING AL JE OUTDOOR UITRUSTING

€ 60,-
p.w.
Trekkerstent Huren

Trekkerstent Huren

€ 22,50
p.w.
Slaapmat Huren

Slaapmat Huren

€ 45,-
p.w.
Rugzak Huren

Rugzak Huren