Werken bij Surviking

Wil jij ook de mooiste baan van de wereld?

Wilderness Guiding, zoals ons vak heet is misschien, in onze optiek, wel een van de mooiste jobs van de wereld! Mensen die jou het volledige vertrouwen geven om zich mee te laten nemen op een reis van hun leven. Een reis de natuur in, in afgelegen gebieden en soms in extreme omstandigheden. Mensen die ieder uniek zijn, in hun denken, doen en laten en met hun eigen verhaal mee gaan op reis. Je hier verantwoordelijk voor voelen en tijdens zo'n reis ten alle tijden beschikbaar zijn en in staat om de juiste keuzes te maken. Dit allemaal tegelijk met het delen van onze passie voor de natuur en alles wat we doen, dat is een een 'nutshell' waar het om gaat.

 

Wat gebeurt op zo'n reis?

Maurice, eigenaar van Surviking deelt zijn verhaal en neemt je mee in wat er op zo'n reis van Surviking gebeurt.

Wij zijn altijd opzoek naar de juiste mensen

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Neem dan vrijblijvens contact op met Surviking voor een open sollicitatie.

Wanneer maak je kans?

Als je geaccrediteerd gids bent bij één van de volgende branch organisaties of in het opleidingstraject tot geacrrediteerd gids zit:

Dit houdt in, dat er een gedegen opleiding ten grondslag ligt aan hetgeen je wilt doen. Bij Surviking werken we enkel met geacrrediteerde guides, professionals die weten waar ze het over hebben en waarop onze klanten kunnen vertrouwen. We gaan er ook vanuit dat je werkzaam wilt zijn vanuit de rol als freelancer/ondernemer.

 

Wil je stage lopen bij Surviking vanuit het MBO?

Kijk dan op stagemarkt.nl of leerbanenmarkt.nl of er leerplaatsen gepubliceerd staan.

Wil je stage lopen bij Surviking vanuit 1 van bovenstaande branchorganisaties?

Neem dan contact op met Surviking om de mogelijkheden te bespreken.