Trees for All

Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en het buitenland.

Wat doet Trees for All?

Trees for All steunt verschillende bosprojecten over de hele wereld. Deze projecten hebben brede impact. Ze dragen bij aan een beter klimaat, doordat bomen CO2 opslaan. Ze zorgen voor meer biodiversiteit, omdat talloze planten en dieren afhankelijk zijn van bossen. En ze dragen bij aan gezonde leefomstandigheden, want dankzij bomen is er zuurstof, schone lucht, water en voedsel.

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Je kunt zelf ook mee doen! Help mee om bomen te planten in projecten in Nederland en in het Buitenland.

Klik hier om mee te doen!

Trees for All & VvKR

Het VvKR doneert jaarlijks 130 bomen namens haar leden. Tevens kunnen leden, zoals Surviking of haar klanten, zelf ook bomen laten planten.

Wij als Surviking doneren daarnaast nog eens 2 bomen per jaar als organisatie en tevens 2 bomen per boeking voor een reis aan Trees for All en 1 boom per boeking voor een weekend. Dit houdt al gauw in dat we 'zelf' als organisatie direct bijdragen aan het planten van 250 bomen per jaar in op projecten in Nederland en in het Buitenland.

 

Wil je weten waar Trees for All allemaal bomen plant?

Huidge projecten