Team Surviking

De gidsen en Instructeurs van Team Surviking

Ons ervaren team met professionals, WGA-, IPGA Guides en/of International Mountain Leaders staat klaar voor een onvergetelijke Trektocht, Expeditie, Workshop of Training. Wij werken enkel met gekwalificeerde mensen die hun vak verstaan. Het vak van Wildernisgids is veel meer dan een reisbegeleider zijn van een groepsreis of instructeur in bushcraft- en/of survivalvaardigheden.

Onze gidsen hebben een gedegen Wildernisgidsenopleiding of International Mountain Leader opleiding gevolgd in binnen- en buitenland en aantoonbare stagedagen moeten draaien onder supervisie.

 

 

Erik Borkent
Asp. WGA guide

Erik Borkent

Surviking Reizen

Erik is een echte outdoor man met enorm veel kennis over de natuur.

Zijn passie ligt bij het bushcraften en het natuurbewust maken van mensen. Erik heeft een Wilderness Guiding opleiding gevolgd via Voshaar Outdoor in Eibergen waarvan een deel in Canada.

Erik heeft tevens een cursus ‘Overleven’ gevolgd aan de Schotse westkust via EXTRA survival en de jaaropleiding ‘Bushcraft’ bij Living by Nature.

Ook heeft Erik bos- en natuurbeheer gestudeerd aan het Helicon in velp en werkt in het dagelijks leven als hovenier met zijn eigen onderneming Borkent Groentotaal.

  • International Wilderness guide, aspirant WGA level 1, boreal/nemoral
  • Internationaal erkend Hiking & Survival Instructeur
  • Wilderness First Aid
    (Canadian red cross, 2015)
    (Outdoor Medicine, 2018)
  • Kano (open), wildwater klasse I/II