Reisgarantie bij Surviking

Garantie geregeld | VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302 [indien er sprake is van een pakketreis]. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt [Naam onderneming] gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.

Mocht Surviking voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft [Naam onderneming] zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant.

Wanneer diensten door insolventie van [Naam onderneming] niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via

info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES VVKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.


UW BOEKING EN PROCEDURE

Nadat je van Surviking een boekingsbevestiging hebt ontvangen, ontvang je van Surviking per e-mail een factuur voor de aanbetaling. ca. 10 weken voor vertrek ontvang je een factuur voor het resterende bedrag.