Hiking Accessoires Huren | Surviking Pro Shop

Huur bij Surviking je Outdoor Accessoires

Je huurt bij Surviking je Outdoor Accesoires. Huren is duurzaam! Wij hebben bij Surviking een ruim assortiment accessoires te huur voor jouw volgende avontuur!

Bij ons kun je de volgende items huren:

  • Hoofdlampjes
  • Muts
  • Handschoenen
  • Mittens

Al onze uitrusting is getest in de meest uiteenlopende omstandigheden in Scandinavië en gebruiken wij zelf ook op onze trektochten en expedities.

We hebben een relatief grote voorraad regenkleding en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste materialen. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking  of maak een afspraak in de Surviking Pro Shop om de B2B mogelijkheden te bespreken.

€ 35,-
p.w.
Hoofdlamp Expeditie

Hoofdlamp Expeditie

€ 10,-
p.w.
Beanie Wol Unisex

Beanie Wol Unisex

€ 20,-
p.w.
Handschoenen Mittens

Handschoenen Mittens

€ 20,-
p.w.
Wandelstokken

Wandelstokken

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 100+ reviews op Google.

  • Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Premium uitrusting
  • Goede service
  • Ruime voorraad
  • Verzending NL & BE

Wat zeggen onze klanten?

Rik

In de voorbereiding van een bikepacking trip kwam ik bij Surviking uit om een kampeeruitrusting te huren. Het materiaal was van top kwaliteit, nette prijzen en vooral goed advies en prettig contact. Toen ik besloot eigen spullen te kopen heeft Maurice geweldig advies gegeven en ik ben klaar voor nieuwe avonturen.
 

Glenn

Wij hebben alle benodigde uitrusting bij Surviking gehuurd voor een week IJsland. Tenten, slaapmatten, slaapzakken, stokken, kookstellen, hardshell jas en broek en een donsjas. All het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor een trekking trip met tenten hebben ze ter beschikking. De prijs ook nog eens heel schappelijk. De communicatie is ontzettend snel. Wij raden het erg aan!!!

Dennis

Voor een winterexpeditie in Noorwegen heb ik bij Surviking mij uitrusting gehuurd. Erg klantvriendelijk bedrijf, beantwoordt snel je vragen, denkt mee over het ophalen of versturen van de uitrusting en weet waar ze ze het over hebben. Aanrader!

 

Joost

Prachtig bedrijf met bijzonder goede en persoonlijke service. Voor een winterexpeditie in Noorwegen verschillende spullen hier gehuurd en alles is goed bevallen. Communicatie met de eigenaar gaat zeer soepel en snel. Een aanrader!

 

Leon

Surviking denkt echt mee met je reisplannen. Goed materiaal en snelle communicatie. Aanrader! 

Freark

Ik ben enorm snel en attent geholpen. Materiaal is erg goed en daarnaast heb ik voor vertrek naast materiaalverhuur ook goede gear kunnen kopen voor een lange hike in Schotland.


 

Marc

Slaapzak, slaapmat, jas en Garmin gehuurd voor een wandeltocht in Schotland. Allemaal topmateriaal en goede service!

 

Machiel

Fijne samenwerken. We hadden 5 tenten en matjes gehuurd, per post verstuurd en daarna zelf weer terug gestuurd. Liep prima, goede kwaliteit spullen en fijne service!

Offerteformulier

Prijzen Outdoor Accessoires Huren

 

Accessoires Weekendprijs Weekprijs
Hoofdlamp Hiking & Trekking 200 Lumen € 5,- € 10,-
Hoofdlamp Expeditie 1500+ Lumen (O-Light) € 20,- € 35,-
Beanie Wol Unisex € 6,50 € 10,-
Handschoenen Softshell € 10,- € 20,-
Handschoenen Mitten € 10,- € 20,-
Gaiters - Gamaschen € 10,- € 17,50
Wandelstokken € 12,50 € 20,-

HUUR BIJ SURVIKING AL JE OUTDOOR UITRUSTING