Private guiding – privé gids

Private guiding – privé gids

Wil je graag zelf een keer de wildernis in! Alleen of samen met jouw partner of met vrienden? Maar ben je zelf nog niet helemaal zeker van je zaak of mis je simpelweg de ervaring? Dan is een privé gids wellicht wat voor jou!

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, kunnen wij jou helpen met het opzetten en begeleiden van een fantastische trip op maat met of zonder privé gids.  Dit kan bijv. in Scandinavië zijn maar ook evt. dichter bij huis.
Je kunt ons inhuren om mee op pad te gaan waarbij onze kennis compleet ter beschikking staat in de breedste zin van het woord. Of dit nu is voor het navigeren & oriënteren, of het bijbrengen van de kennis en vaardigheden om zelfstandig een trektocht te kunnen maken op termijn, het kan allemaal.

Door het meenemen van een gecertificeerde WGA wildernisgids verzeker je jezelf van een optimale beleving in een veilige setting. Tevens kan Surviking voorzien in het beschikbaar stellen van materiaal/uitrusting en speciale buitensportvoeding.

Ook kunnen wij jouw unieke ervaring vastleggen met onze foto & videoapparatuur en hier een mooie compilatievideo van maken.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of rechtstreeks op ons mailadres.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

Privé gids